Cenniki do pobrania

Zaloguj się

Opcje przeglądania

Wszystkie podręczniki

Sortuj wg: ▲ Nazwa produktu | Cena
DOKUMENTACJA HOTELOWA. Kwalifikacja HGT.03. DOKUMENTACJA HOTELOWA. Kwalifikacja HGT.03.
Cena: 28,00 zł
szt.

Autor: Beata Bodusz

DOKUMENTACJA HOTELOWA do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają aż 72 zupełnie nowe zadania oraz formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia kształtują umiejętność wypełniania dokumentacji hotelowej i przygotowują do praktycznej obsługi gościa w hotelu.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
  • nowość
REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ. 1 REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ. 1
Cena: 32,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej

"Realizacja usług w recepcji" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
  • nowość
REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ. 2 REALIZACJA USŁUG W RECEPCJI CZ. 2
Cena: 28,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej

"Realizacja usług w recepcji" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
  • nowość
PRACOWNIA GASTRONOMICZNA CZ. 1 Repetytorium - Ćwiczenia praktyczne PRACOWNIA GASTRONOMICZNA CZ. 1 Repetytorium - Ćwiczenia praktyczne
Cena: 38,00 zł
szt.

Autor: Longina Borkowicz

NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.!

Repetytorium przeznaczone jest dla uczniów branżowej szkoły pierwszego stopnia w zawodzie kucharz, uczniów technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych oraz słuchaczy kwalifikacyjnych kursów zawodowych w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
  • nowość
PRACOWNIA HOTELARSKA. Ćwiczenia. Kwalifikacja HGT.03. PRACOWNIA HOTELARSKA. Ćwiczenia. Kwalifikacja HGT.03.
Cena: 32,00 zł
szt.

Autor: Aleksandra Lewandowska

PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.!

Ćwiczenia przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Zawierają ponad 200 różnego rodzaju ćwiczeń, zadań i poleceń.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 2 OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 2
Cena: 36,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej

"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 1 OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 1
Cena: 35,00 zł
szt.

Pod red. Beaty Sawickiej

"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 lutego 2019 r. w sprawie ogólnych celów i zadań kształcenia w zawodach szkolnictwa branżowego oraz klasyfikacji zawodów szkolnictwa branżowego.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019 Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności  z lat 2015-2019
Cena: 29,00 zł
szt.

Autorzy: Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak

Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Pracownia hotelarska cz. 1. Ćwiczenia Pracownia hotelarska cz. 1. Ćwiczenia
Cena: 32,00 zł
szt.

Autor: Aleksandra Lewandowska

NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA!

Ćwiczenia przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawierają ponad 200 różnego rodzaju ćwiczeń, zadań i poleceń.

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej
Cena: 26,00 zł
szt.

Autorzy: Joanna Ozdarska

Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.

 

 

 

Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Sklep internetowy od home.pl