Zaloguj się

Cenniki do pobrania

Plan wydawniczy


 

TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 R.:

 

  1. Pracownia technologii gastronomicznej. Ćwiczenia praktyczne. Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Klasa 1, Longina Borkowicz (grudzień 2019 r.)
  2. Pracownia technologii gastronomicznej. Ćwiczenia praktyczne. Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Klasa 2, Longina Borkowicz (2020 r.)
  3. Pracownia technologii gastronomicznej. Ćwiczenia praktyczne. Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Klasa 3, Longina Borkowicz (2020 r.)
  4. Organizacja produkcji gastronomicznej oraz planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych. Ćwiczenia do kwalifikacji HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych", Joanna Ozdarska (2020 r.)

 

TECHNIK HOTELARSTWA, NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 R.:

 

  • DOKUMENTACJA HOTELOWA CZ. 1, ĆWICZENIA DO KWALIFIKACJI HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie", Beata Bodusz (2020 r.)
  • DOKUMENTACJA HOTELOWA CZ. 2, ĆWICZENIA DO KWALIFIKACJI HGT.06. "Realizacja usług w recepcji", Beata Bodusz (2020 r.)

 

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

{nocache:33a723095809f3de31cf4dd916e390de#0}
Sklep internetowy od home.pl