Cenniki do pobrania

Zaloguj się

Ekonomika i organizacja w gastronomii

Technik organizacji usług gastronomicznych
28
PLN
Ekonomika i organizacja w gastronomii
in_stock
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Cena: 28,00 zł
Cena netto: 26,67 zł
szt.
Kod produktu:

ISBN: 978-83-89184-26-9

Producent:
Wydawnictwo FORMAT-AB

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik organizacji usług gastronomicznych na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer dopuszczenia MEN 35/2008.


Pliki do pobrania:

Dane techniczne

Autor/Autorzy Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki
Nr dopuszczenia MEN 35/2008
Liczba stron 320
Format B5

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Sklep internetowy od home.pl