Cenniki do pobrania

Zaloguj się

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. II Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Technik żywienia i usług gastronomicznych
35
PLN
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. II Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
in_stock
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
48 godzin
Cena: 35,00 zł
Cena netto: 33,33 zł
szt.
Kod produktu:

ISBN: 978-83-89184-66-5

Producent:
Wydawnictwo FORMAT-AB

 

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Dopuszczony do użytku szkolnego.

 

OD AUTOREK:

Szanowni Państwo,

decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, nowoczesności, merytorycznej zawartości, przystępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i ciekawych rozwiązań graficznych. Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:

  1. Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.
  2. Połączenie części towaroznawczej z technologiczną, co znakomicie ułatwia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika. Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, ale także kolorystyczne, pozwala na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest realizowane jako samodzielny przedmiot.
  3. Wprowadzenie na końcu każdej części, zarówno towaroznawczej jak i technologicznej, zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika, ułatwia ich odszukanie oraz wybór ćwiczeń do konkretnych zajęć.
  4. Nowatorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęca do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i ułatwia rozwiązywanie konkretnych problemów.

Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.

 

                 Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

 

Podręcznik do Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukazał się w trzech częściach.

 


 

Pliki do pobrania:

Dane techniczne

Autor/Autorzy D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żylińska-Kaczmarek
Nr ewidencyjny w wykazie 62/2015
Rok dopuszczenia MEN 2015 r.
Rok wydania 2015 r.
Liczba stron 336
Format B5

Produkty powiązane

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. I Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Żywienie i usługi gastronomiczne cz. I Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Autorzy: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Cena: 35,00 zł

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

Autorzy: Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.

Cena: 28,60 zł

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. "Sporządzanie potraw i napojów" część 1. Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. "Sporządzanie potraw i napojów" część 1.

Autor: Joanna Ewa Kowalska

Zbiór przeznaczony dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna).

Cena: 26,00 zł

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. "Sporządzanie potraw i napojów" część 2. Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. "Sporządzanie potraw i napojów" część 2.

Autor: Joanna Ewa Kowalska

Część druga zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna).

Cena: 26,00 zł

Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Ćwiczenia Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Ćwiczenia

Autor: Joanna Ewa Kowalska

Ćwiczenia sprawdzające i utrwalające wiedzę z Towaroznawstwa i przechowywania żywności. Przeznaczone dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Cena: 26,00 zł

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sklep jest w trybie podglądu

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Sklep internetowy od home.pl