CENNIK

  • «
  • 1
  • »
Nazwa produktu Cena netto Cena brutto

Indeksy (1)

Indeks praktycznej nauki zawodu 7,14 zł 7,50 zł

Kelner (2)

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.09. "Wykonywanie usług kelnerskich" 24,76 zł 26,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.10. "Organizacja usług gastronomicznych" 24,76 zł 26,00 zł

Kucharz/Kucharz małej gastronomii (1)

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. "Sporządzanie potraw i napojów" część 1. 24,76 zł 26,00 zł

Olimpiada Wiedzy o Żywieniu i Żywności (6)

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu z lat 2004-2008 20,95 zł 22,00 zł
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014 24,76 zł 26,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. I Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 33,33 zł 35,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. II Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 33,33 zł 35,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 27,24 zł 28,60 zł
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019 27,62 zł 29,00 zł

Technik hotelarstwa (16)

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" 24,76 zł 26,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11 "Planowanie i realizacja usług w recepcji" 24,76 zł 26,00 zł
Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy tom 1 34,29 zł 36,00 zł
Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy tom 2 35,24 zł 37,00 zł
Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa 22,86 zł 24,00 zł
Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji 36,19 zł 38,00 zł
Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe 35,24 zł 37,00 zł
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich 27,62 zł 29,00 zł
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa 37,14 zł 39,00 zł
Dokumentacja hotelowa. Cz. 2. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. 22,86 zł 24,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" 24,76 zł 26,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.13. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" 24,76 zł 26,00 zł
Pracownia hotelarska cz. 1. Ćwiczenia 30,48 zł 32,00 zł
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 1 33,33 zł 35,00 zł
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 2 34,29 zł 36,00 zł
PRACOWNIA HOTELARSKA. Ćwiczenia. Kwalifikacja HGT.03. 30,48 zł 32,00 zł

Technik obsługi turystycznej (6)

Obsługa turystyczna cz. I Organizacja imprez i usług turystycznych tom 1 33,24 zł 34,90 zł
Obsługa turystyczna cz. II Organizacja imprez i usług turystycznych tom 2 35,24 zł 37,00 zł
Obsługa turystyczna cz. IV Podstawy turystyki 32,86 zł 34,50 zł
Obsługa turystyczna cz. III Organizacja imprez i usług turystycznych tom 3 33,33 zł 35,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych" 26,67 zł 28,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych" 26,67 zł 28,00 zł

Technik ochrony fizycznej osób i mienia (3)

Taktyka i techniki interwencji oraz wyszkolenie strzeleckie 28,57 zł 30,00 zł
Podstawy prawa – elementy prawa handlowego, finansowego i prawa pracy 16,19 zł 17,00 zł
Zbiór pytań testowych 14,29 zł 15,00 zł

Technik ogrodnik, ogrodnik (2)

Indeks praktycznej nauki zawodu 7,14 zł 7,50 zł
Produkcja ogrodnicza 45,71 zł 48,00 zł

Technik organizacji usług gastronomicznych (2)

Ekonomika i organizacja w gastronomii 26,67 zł 28,00 zł
Indeks praktycznej nauki zawodu 7,14 zł 7,50 zł

Technik rolnik, rolnik (7)

Indeks praktycznej nauki zawodu 7,14 zł 7,50 zł
Rolnictwo cz. II Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna 37,14 zł 39,00 zł
Rolnictwo cz. IV Produkcja roślinna. Środowisko i podstawy agrotechniki 40,00 zł 42,00 zł
Rolnictwo cz. V. Produkcja roślinna. Czynniki produkcji roślinnej 40,00 zł 42,00 zł
Rolnictwo cz. VI. Produkcja roślinna. Technologie produkcji roślinnej 46,67 zł 49,00 zł
Rolnictwo cz. VII. Technika w rolnictwie. Podstawy techniki. Mechanizacja produkcji roślinnej 46,67 zł 49,00 zł
Rolnictwo cz. I Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe 37,14 zł 39,00 zł

Technik technologii żywności (5)

Indeks praktycznej nauki zawodu 7,14 zł 7,50 zł
Towaroznawstwo spożywcze 19,05 zł 20,00 zł
Technologia żywności cz. 1 Podstawy technologii żywności 46,67 zł 49,00 zł
Technologia żywności cz. 2 Technologie kierunkowe tom 1 37,14 zł 39,00 zł
Technologia żywności cz. 3 Technologie kierunkowe tom 2 42,86 zł 45,00 zł

Technik żywienia i gospodarstwa domowego (4)

Przedsiębiorstwo gastronomiczne 30,48 zł 32,00 zł
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta cz. 2 26,67 zł 28,00 zł
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta cz. 3 24,76 zł 26,00 zł
Indeks praktycznej nauki zawodu 7,14 zł 7,50 zł

Technik żywienia i usług gastronomicznych (15)

Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" część 1. 24,76 zł 26,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. "Sporządzanie potraw i napojów" część 1. 24,76 zł 26,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" część 2. 24,76 zł 26,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. I Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 33,33 zł 35,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. II Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 33,33 zł 35,00 zł
Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia. Część 2. 24,76 zł 26,00 zł
Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia. Część 1. 24,76 zł 26,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 27,24 zł 28,60 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej 21,90 zł 23,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii 32,19 zł 33,80 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii 30,48 zł 32,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia 36,19 zł 38,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej 27,62 zł 29,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi żywieniowe 27,62 zł 29,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej 24,76 zł 26,00 zł

Wszystkie podręczniki (61)

Przedsiębiorstwo gastronomiczne 30,48 zł 32,00 zł
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta cz. 2 26,67 zł 28,00 zł
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta cz. 3 24,76 zł 26,00 zł
Ekonomika i organizacja w gastronomii 26,67 zł 28,00 zł
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu z lat 2004-2008 20,95 zł 22,00 zł
Indeks praktycznej nauki zawodu 7,14 zł 7,50 zł
Produkcja ogrodnicza 45,71 zł 48,00 zł
Taktyka i techniki interwencji oraz wyszkolenie strzeleckie 28,57 zł 30,00 zł
Podstawy prawa – elementy prawa handlowego, finansowego i prawa pracy 16,19 zł 17,00 zł
Zbiór pytań testowych 14,29 zł 15,00 zł
Towaroznawstwo spożywcze 19,05 zł 20,00 zł
Technologia żywności cz. 1 Podstawy technologii żywności 46,67 zł 49,00 zł
Technologia żywności cz. 2 Technologie kierunkowe tom 1 37,14 zł 39,00 zł
Technologia żywności cz. 3 Technologie kierunkowe tom 2 42,86 zł 45,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" część 1. 24,76 zł 26,00 zł
Rolnictwo cz. II Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda chlewna 37,14 zł 39,00 zł
Rolnictwo cz. IV Produkcja roślinna. Środowisko i podstawy agrotechniki 40,00 zł 42,00 zł
Rolnictwo cz. V. Produkcja roślinna. Czynniki produkcji roślinnej 40,00 zł 42,00 zł
Rolnictwo cz. VI. Produkcja roślinna. Technologie produkcji roślinnej 46,67 zł 49,00 zł
Rolnictwo cz. VII. Technika w rolnictwie. Podstawy techniki. Mechanizacja produkcji roślinnej 46,67 zł 49,00 zł
Rolnictwo cz. I Produkcja zwierzęca. Wiadomości podstawowe 37,14 zł 39,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. "Sporządzanie potraw i napojów" część 1. 24,76 zł 26,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" 24,76 zł 26,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.11 "Planowanie i realizacja usług w recepcji" 24,76 zł 26,00 zł
Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy tom 1 34,29 zł 36,00 zł
Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy tom 2 35,24 zł 37,00 zł
Obsługa turystyczna cz. I Organizacja imprez i usług turystycznych tom 1 33,24 zł 34,90 zł
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014 24,76 zł 26,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" część 2. 24,76 zł 26,00 zł
Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa 22,86 zł 24,00 zł
Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji 36,19 zł 38,00 zł
Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe 35,24 zł 37,00 zł
Obsługa turystyczna cz. II Organizacja imprez i usług turystycznych tom 2 35,24 zł 37,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.09. "Wykonywanie usług kelnerskich" 24,76 zł 26,00 zł
Obsługa turystyczna cz. IV Podstawy turystyki 32,86 zł 34,50 zł
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich 27,62 zł 29,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. I Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 33,33 zł 35,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. II Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 33,33 zł 35,00 zł
Obsługa turystyczna cz. III Organizacja imprez i usług turystycznych tom 3 33,33 zł 35,00 zł
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa 37,14 zł 39,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.10. "Organizacja usług gastronomicznych" 24,76 zł 26,00 zł
Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia. Część 2. 24,76 zł 26,00 zł
Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia. Część 1. 24,76 zł 26,00 zł
Dokumentacja hotelowa. Cz. 2. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12. 22,86 zł 24,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 27,24 zł 28,60 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych" 26,67 zł 28,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej 21,90 zł 23,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych" 26,67 zł 28,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii 32,19 zł 33,80 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii 30,48 zł 32,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia 36,19 zł 38,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej 27,62 zł 29,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi żywieniowe 27,62 zł 29,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" 24,76 zł 26,00 zł
Zbiór zadań przyg. do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.13. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" 24,76 zł 26,00 zł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej 24,76 zł 26,00 zł
Pracownia hotelarska cz. 1. Ćwiczenia 30,48 zł 32,00 zł
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 1 33,33 zł 35,00 zł
Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019 27,62 zł 29,00 zł
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIADCZĄCYM USŁUGI HOTELARSKIE CZ. 2 34,29 zł 36,00 zł
PRACOWNIA HOTELARSKA. Ćwiczenia. Kwalifikacja HGT.03. 30,48 zł 32,00 zł
Sklep internetowy od home.pl