Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej

38.00 

Ilość

Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej” ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.

Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej” jest dopuszczony do użytku szkolnego w zakresie kwalifikacji T.15. oraz T.6.

Sprawdź także Zbiory pytań i zadań z Olimpiady Wiedzy o Żywności i Żywieniu.

Jesteś nauczycielem i szukasz dodatkowych materiałów dydaktycznych? Stworzyliśmy specjalny serwis, gdzie zamieszczamy programy nauczania, plany wynikowe, scenariusze lekcji, rozwiązania do testów i inne. Wystarczy się zarejestrować, by uzyskać bezpłatny dostęp: dlanauczycieli.format-ab.com.pl

Autor

Beata Sawicka, Beata Bilska, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Monika Świątkowska, Hanna Górska-Warsewicz, Ewa Świstak

Nr ewidencyjny w wykazie

34/2016

Rok dopuszczenia MEN

2016

Liczba stron

212

Format

B5,kolor

ISBN

ISBN: 978-83-89184-71-9

WRÓĆ